19th May2012

Ingen ordning …

by Forgoraren

Bladen, äntligen i solljus. Fivers kvällsträning 8:e maj!

Surt att medge men säsongen har startat, och dragit på, utan min medverkan 8( …

Först blev det för lite åka innan SM på Anderstorp, sedan gjorde jobb och sjukdom att jag missade såväl kvällsträning som ERF Stafett på Falken (Gixxlito-Harry var hygglig och bjöd med mig i sitt team). Kom i.a.f sedan iväg på Fivers kvällsträning förrförra tisdagen … grymt sköj, äntligen lite åka av! … uppehåll, OK temperatur och öppen depå. Åkte så mycket jag orkade, men lyckades inte spänna av riktigt – underarmarna värkte och motverkade antagligen hojens eget spårval. Även om jag kapade 1 s/varv varje gång jag gick ut, vilket var positivt (ja, det gick inte fort från början), kändes det ändå som det behövs mer träning innan det är meningsfullt att åka på race!!! … pratade med JimmyK igår och han verkade känna ungefär detsamma … så det blev walk-overför oss båda inför helgen också 🙁

Kvällstränare - tydligen med nyfunnet ös i hojen!

Men, men, inte gnälla … detta är i linje med årets ambitionsnivå. Det ska kännas kul och jag ska vara taggad varje gång jag drar iväg, annars får jag bara dåligt samvete för att jag inte är med familjen! Nu siktar jag på tisdagens kvällsträning istället och därefter vad som brukar bli årets höjdpunkt – 3 dagar med Actionpics på Gotland Ring!!!

Tommys satsning ger i.a.f resultat! Har just kollat mylaps och den gamle raggaren knep äntligen guldet efter att först ha kvalat till Pole! GRYMT JOBBAT 666:an!!! Utifall det skulle ske så hade jag gjort en T-shirt med hans logga så jag får hoppas han hade på den nu när han stod överst på pallen (återkom med bild i.s.f!). Gjorde Du en race-plan Tommy?

Röde Baronen lät mig testa en ny skyddskrage som man kanske ska köpa sig - den var dock inte röd!

One Response to “Ingen ordning …”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *